Бабкіна, Гармаш і ансамбль імені Людмили Зикіної: хто із забутих російських “зірок” планує виступити на лівобережжі Херсонщини

7 месяцев назад 0

Російські зірки, які втратили популярність на своїй батьківщині, збираються “ощасливити” своїми виступами населення окупованої частини Херсонщини. Звичайно, популярних артистів складно змусити відвідувати прифронтові території, тому лівобережжям нашої області гастролюватимуть такі релікти, як Сергій Гармаш або Надія Бабкіна.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

За словами росіян, до кінця 2023 року на Херсонщині мають виступити Московський державний  театр “Російська пісня” під керівництвом Надії Бабкіної, Державний академічний театр імені Вахтангова, Хор імені П’ятницького та ансамбль «Росія» імені Зикіної.

Найменше з російських “зірок” пощастило російському актору Сергію Гармашу, адже він народився в Херсоні і тепер змушений відвідувати окуповану частину області раз на півроку. 

Такий “зорепад” у степах Херсонщини став можливим після того, як на окупованій частині області відкрились філіали “Росконцерта”. За словами окупантів, саме ця організація надає технічну підтримку і організовує виступи російських “зірок”.