Черговим гауляйтером Іванівської громади на Херсонщині окупанти призначили херсонця Олексія Мальонкіна

2 месяца назад 0

Виконувачем обов’язки голови окупаційної адміністрації Іванівської селищної громади Генічеського району Херсонщини росіяни призначили херсонця Олексія Мальонкіна. Його попередниця Ольга Полосухіна, яка восени 2022 року втекла сюди з Миколаївської області написала заяву про дострокове припинення своїх повноважень нібито за власним бажанням.

Про це повідомляє .

Про призначення нового виконувача обов’язків голови окупаційної адміністрації Іванівки на Херсонщині росіяни повідомили в своїх пабліках: це  Мальонкін Олексій Петрович , 14 квітня 1974 року народження. 

Щонайменше з 2015 по 2021 роки він очолював комунальний заклад «Розвиток спорту» Херсонської міської ради, який  і займався благоустроєм пляжу «Юність», більш відомого як «Лілея».

В 2015 році Олексій Мальонкін  до Херсонської міськради від партії «Європейська солідарність» – тоді вона мала назву Блок Петра Порошенка «Солідарність». На момент балотування він .

До Полосухіної майже рік встиг побувати гауляйтером Іванівської громади , про якого до цього часу тут узагалі нічого не чули. Рідні Васалатого в совєцькі часи проживали в Росії, однак уже давно переїхали до села Нижні Торгаї Нижньосірогозької територіальної громади Генічеського району. Рідний дядько гауляйтера довічно позбавлений волі і сидить у в’язниці в одній з північних областей України. Сам Олександр Васалатий втік із рідного йому Криму через проблеми з законом.