Чи втратили ЗСУ контроль над Кринками

2 месяца назад 0

8 червня від однієї з представниць оборонного комітету Верховної Ради пролунала неоднозначна інформація — ЗСУ нібито втратили контроль над Кринками на лівобережжі Херсонщини. Цю інформацію відразу підхопили кремлівські пропагандистські телеграм-канали.

Однак про те, що на лівому березі Дніпра на Херсонщині не припиняється щоденна контрбатарейна робота, включно з регулярним відбиттям штурмів російсько-окупаційних військ, ідеться на офіційному Telegram-канал 

Як стало відомо, всупереч посиленим діям армії Путіна щодо «витискання» підрозділів ЗСУ із зайнятих плацдармів у районі населеного пункту Кринки на лівобережжі Херсонщини, окупантам не вдалося досягти поставлених цілей: усі безуспішні штурми загарбників відбито бійцями Сил Оборони. Таким чином, захисники продовжують здійснювати комплексні заходи щодо утримання позицій біля Кринків.

Однак, «визволителі» тиснуть на позиції ЗСУ артобстрілами, завдають авіаударів, а також застосовують чималу кількість ударних безпілотників різноманітних типів, одночасно не припиняючи ведення аеророзвідки.

Про те, що українські воїни залишаються на позиціях у Кринках, пише і пропагандистський телеграм-канал "ВДВ за честость и справедливость".

"Сегодня наши не штурмовали противника в н.п. Крынки и на островах", — повідомив адімін каналу увечері 8 червня".
Також він спростовує інформацію про відхід ЗСУ із майже зруйнованого селища.