Чоловік колаборантки Губарєвої повідомив про її зникнення

1 год назад 0

Чоловік херсонської колаборантки Катерини Губаревої повідомив про її таємниче зникнення. За його словами, Губарєву, що працювала в місцевій колаборнатській адміністрації, востаннє бачили ще вчора вдень в Генічеську, після чого вона на зв’язок не виходила.

“Вчора близько 16:30 моя дружина Катерина Губарєва зникла, відтоді на зв’язок не виходила. Останнє місце, де її бачили – будівля уряду Херсонської області у Генічеську.

Спроби додзвонитися до Сальдо, щоб дізнатися місцезнаходження Катерини, поки безрезультатні” , – повідомив на своєму Telegram-каналі чоловік зниклої, один з очільників так званої “ДНР” Павло Губарев. Новину про зникнення Губарєвої одразу розповсюдили російські ЗМІ, у деяких з них її зникнення порівнюють з автокатастрофою, в якій загинув Кирило Стермоусов.Цікаво, що деякі видання вже повідомляли про смерть Губарєвої, що нібито сталась ще наприкінці жовтня. З того часу на публіці Катерина Губарєва не з’являлась.Схожості між ситуаціями із “загибеллю” Стремоусова та “зникненням” Губарєвої додає ще й те, що напередодні її чоловік називав негідниками усіх, хто виправдовує відведення російських військ з правого берега Дніпра. Напередодні своєї смерті Стремоусов також заявляв, що втеча росії з Херсона є неприпустимою.