Департамент інфраструктури Херсонської ОВА очолив тренер з єдиноборств з Дніпропетровської області

1 год назад 0

В’ячеслав Йосипович Нагурний став керівником Депортаменту інфраструктури Херсонської обласної адміністрації замість Романа Діденка.
Про це свідчать дані моніторингового сервісу YouControl.
Нагурний призначений на посаду в Херсонській ОВА 27 грудня 2022 року.
В мережі можна знайти небагато інформації про В’ячеслава Нагурного. З його сторінки в соцмережі Фейсбук відомо, що він – президент UF MMA (змішані єдиноборства) у Дніпропетровській області, віце-президент спортивного клубу «Адреналін» в місті Кам’янське.
Станом на жовтень 2022 року В’ячеслав Нагурний працював директором КП «Синельниківський міський водоканал» Дніпропетровської обласної ради.
З 10 грудня 2018 року до 12 липня 2021 року Нагурний значився як засновник цього клубу.
Судячи з публікацій в ЗМІ Нагурний також є головним тренером клубу «Адреналін».
Згадно з даними сервісу YouControl, В’ячеслав Нагурний також зареєстрований як фізична особа-підприємець. Види діяльності: «66.22 діяльність страхових агентів і брокерів», «70.22 консультування з питань комерційної діяльності й керування», «93.12 діяльність спортивних клубів».
В дніпровських ЗМІ є інформація про те, що одна з місцевих активісток звинувачувала спортклуб «Адреналін» в причетності до кримінальних правопорушень. Але підтверджень чи спростувань цього з інших джерел немає. Лише відомо, що керівництво клубу відкидає усі звинувачення у протизаконних діяннях.
Нагадаємо, Президент України Володимир Зеленський підписав указ про утворення Олешківської міської військової адміністрації Херсонського району Херсонської області і призначення Тетяни Гасаненко її керівником.