Департамент міського господарства у Херсоні може очолити Олена Мазур

1 год назад 0

Департамент міського господарства Херсонської міської ради може знову очолити Олена Мазур.
Про це М повідомили джерела в Херсонській МВА.
За інформацією нашого співрозмовника, учора написав заяву на звільнення в.о.директора департаменту міського господарства Дмитро Кобець.
Як відомо, що виконуючим обов’язки Кобець став у січні 2022 року. До цього він був першим заступником директора департаменту.
Олена Мазур – депутатка Херсонської міської ради від забороненої в Україні партії “Опозиційна платформа – За життя”. У лютому 2022 року вона була призначена т.в.о. директора Департамента міського господарства Херсонської міськради, однак у травні 2022 року звільнилася та виїхала до Одеси.
Шлях її до влади не був легким. Так, у 2010 році вона виграла вибори на окрузі, але програла у судах регіогналці Лазарєвій, а на на початку січня 2015 року була призначена на посаду начальниці Інспекції з контролю за благоустроєм та санітарним станом м. Херсона. Успішно перебувала  у ролі посміховиська міської ради.
У 2015 році була обрана депутаткою Херсонської міської ради від партії УКРОП.
На цій посаді боролася з колишніми друзями
Думки Олени Мазур плуталися у 2015 році, як коріня вільхи у херсонських плавнях У 2016 році мер Миколаєнко звільнив Мазур, але вона декілька разів поновлювалася через суд. За суди сплатила депутату Дмитру Ільченку з бюджета. На посаді начальниці інспекції найбільше запам’яталася тим, що вкрала комунальні лавки.
У 2018 році перебувала на посаді директорки комунального підприємства “Херсонський міський центр земельно-майнових відносин”.
1 жовтня 2019 року Мазур знову була призначена на посаду начальниці Інспекції з контролю за благоустроєм та санітарним станом м. Херсона.
У 2020 році тодішній міський голова Володимир Миколаєнко призначив Олену Мазур в.о.заступника мера.