Фейковий сенатор кастюкєвіч зробив брехню професією

2 месяца назад 0

Фейковий сенатор ігорь кастю(звіздю)кєвіч жодного дня не пропускає, аби не збрехати. А в недавньому інтерв’ю пропагандистському агентству «ТАСС» взагалі на кілька днів вперед набрехав.

По-перше, сказав, що «у Херсонській області кількість членів «Єдиної Росії» перевищило 8 тисяч чоловік». Де він «взяв» стільки людей і хто вони, невідомо, адже активних «єдиноросів», про яких щодня повідомляють окупаційні ресурси, на пальцях можна перерахувати. Це тамєрлан цаліков, павєл тропкін, енвер абдураїмов, хорен габріелян, рустем німетулаєв, океана мороз, Володимир косов та ще кілька осіб. Тоді хто інші приблизно 7999 «єдиноросів»?

По-друге, у кастюкєвіча не лише за математикою проблеми, у нього ще і «далекозорість». Як інакше можна пояснити те, що він з лівого берега «бачить», що відбувається у Херсоні? А пропагандистів з «ТАСС» він запевнив, що бачить. Правда, чи дивиться не туди, чи свої сни розповідає, але про наш обласний центр збрехав наступне: «11 листопада 22 року у них почався Голівуд. Тобто були точки з інтернетом, була одна-єдина фура з гуманітаркою, у вогниках, по типу: «Свято наближається».

Власне і все. Зараз перебої з водою, перебої з електрикою, перебої з харчуванням. У місті залишились старики і військові ЗСУ, які виселяють цих стариків з будинків, з квартир. Хорошенька квартира, жити можна — так, окей, намагаються заселятись. По інформації, яка у нас, на Острові достатньо велика кількість військових, які маскуються під цивільних».

Ось так і набрехати, і удари окупантів по Херсону «виправдати» у короткій відповіді зумів. Професіонал, що й казати!

Борис ВИНОГРАДОВ,