Херсонщину з робочим візитом відвідала Перший віце-прем’єр-міністр України – Міністр економіки України Юлія Свириденко

1 год назад 0

Сьогодні Херсонщину з робочим візитом відвідала Перший віце-прем’єр-міністр України – Міністр економіки України Юлія Свириденко.

Про це повідомляє в  телеграм-каналі глова Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

"Першою нашою локацією став Міжнародний аеропорт «Херсон». Ми обов'язково піднімемо його з руїн, і маємо у цьому підтримку уряду. 
У Киселівці Юлія Свириденко поспілкувалася із власником зруйнованого приватного підприємства, а у Посад-Покровському — з медиками амбулаторії, що відновлюється. Оглянули й модульні будиночки — тимчасове житло для тих, хто залишається у рідному селі та буде його відроджувати",
— написав голова ОВА. 

На Миколаївщині відбулася нарада з аграріями і підприємцями були й представники нашої області. 

Віце-премьерка озвучила позицію Уряду щодо гуманітарного розмінування, спрощенням бюрократичних процедур, дерегуляції, грантового фінансування, кредитування підприємств. 

"Ми всі розуміємо, що війна не може тривати вічно і ми маємо адаптуватись під нові реалії. Налагоджувати своє нове життя. Український бізнес в нинішніх умовах – це надійний тил наших військових і рушій економіки держави. Звернувся до аграрієв і підприємців спільними зусиллями   відродити Херсонщину з попелу війни, створити нові робочі місця, для того, щоб люди повертались" , — також повідомив Прокудін.