Клюцевський звільняється з Олешківської міськради 

3 года назад 0

Скандально відомий екс-чиновник Херсонської ОДА Володимир Клюцевський звільняється з Олешківської міськради. Відповідний проект рішення виноситься на засідання сесії 29 жовтня. 

В документі вказано, що звільнення Клюцевського з посади керуючого справами виконкому відбудеться “за згодою сторін”. Журналістам чиновник заявив, що перебуває у відпустці та чекає звільнення. 

За попередньою інформацією, керуючого справами Олешківського виконкому призначать чиновницю з оточення заступника міського голови Тетяни Гасаненко. 

Варто зазначити, що Володимира Клюцевського було призначено в лютому цього року. До цього він працював в Херсонській та Харківській обладміністраціях. Він також відомий тим, що сам собі виписував регулярні премії розміром 100-300% від місячної зарплати. У квітні 2013-го Володимир Клюцевський увійшов до «кадрового резерву» президента-втікача Віктора Януковича. Звільнення його з Херсонської ОДА відбулось після скандального привітання жінок з 8 березня у сесійній залі облради. Тоді перед чиновниками та чиновницями виступав гурт «Степ» з напівоголеними танцівницями.