Комплектування кадрів Херсонської МВА виходить на фінальну стадію, – глава Херсонської МВА

2 года назад 0

Очільниця Херсонської міської військової адміністрації (МВА) Галина Лугова повідомила, що комплектування кадрів нової структури виходить на фінальну стадію.
“Штатна чисельність МВА складатиме 46 співробітників. А от заступників у її керівника буде три, а не п’ять, як попередньо планувалося”, – цитує Лугову видання .
Очільниця МВА зазначила, що всі кандидатури на ці посади вже підібрані, але їм належить ще пройти затвердження у Херсонській обласній військовій адміністрації.
“Ця процедура може закінчитися не пізніше ніж за тиждень. До звільнення Херсона міська військова адміністрація опікуватиметься питаннями соціального захисту населення, розблокуванням соціальних виплат тощо, а от після звільнення роботи в неї додасться в рази – адже треба буде відновлювати інфраструктуру й готуватися до нелегкої зими”, – наголосила вона.
Нагадаємо, т.в.п. Херсонського міського голови Галину Лугову призначено начальником Херсонської міської військової адміністрації Херсонського району Херсонської області указом Володимира Зеленського 21 вересня 2022 року.