Мати одіозного очільника херсонської «ОПЗЖ» достроково припинила повноваження депутатки міськради

8 месяцев назад 0

Депутатка Херсонської міськради від забороненої в Україні політичної партії "Опозиційна платформа — За життя" Наталія Устинова достроково припинила повноваження. 

Відповідне розпорядження підписав очільник Херсонської міської військової адміністрації Роман Мрочко 23 серпня цього року. Як зазначено в тексті документу, заяву про складання повноважень депутата Устинова написала 17 серпня. Яка причина такого рішення Наталії Устинової (на фото нижче), невідомо. 

Зазначимо, що Наталія Устинова є матір'ю одіозного депутата облради від "ОПЗЖ" та екс-керівника КП "Херсонелектротранс" Єгора Устинова. Останній очолював регіональне відділення партії до її ліквідації. Наразі невідомо, де перебуває Устинов. За інформацією видання "Український південь", депутат облради виїхав закордон. 

Нагадаємо, що у травні минулого року Єгор Устинов отримав посаду заступника очільник "Київгазу", звідки його було звільнено у січні 2023 року. Додамо, що він відомий участю в проросійських пропагандистських акціях, які у місті організовувала "Опозиційна платформа — За життя" разом із такими колаборантами як Сальдо, Черевко, Житченко та іншими. Зокрема, "Безсметрний полки" та "Спасібо деду за победу". Підтримував російські наративи.