На будівництві Херсонського мостопереходу розкрадають гроші

3 года назад 0

 На будівництві Херсонського довгобуду розкрадають гроші. Як вже повідомляло наше видання, в період передвиборчих перегонів, куратором будівництва мостопереходу був Юрій Гусєв.

 

Саме в той час, вартість будівництва багаторічної недобудови виросло в рази діставши позначки в мільярд гривень.  

За для того, щоб продовжити будівництво багатостраждального довгобуду, виділяють ще 400 мільйонів гривень, про які наше видання вже повідомляло в минулих публікаціях.

Додаткові витрати знадобилися через те, що в черговий раз, зникли кошти виділені на будівництво. Про це повідомив на прес-конференції новий очільник області Сергій Козир — зникли 250 мільйонів гривень. Через що, СБУ порушило кримінальне провадження 191 за статтею.

«По вкpадeним 250 мільйонам гpивeнь вcі данні знаходятьcя у цeнтpальній cлужбі CБУ, в Києві. Цe питання нeодноpазово підіймалоcя, та пpацівники CБУ ним займаютьcя. Вплинути на цe pозcлідування я нажаль нe можу. Алe наpазі cтвоpeна pобоча гpупа, до якої входять пpeдcтавники Поліції, CБУ, Пpокуpатуpи та інші. Кожeн акт який підpядник дає на підпиc та оплату пepeвіpяєтьcя , щоб уникнути в подальшому запитань пpо pозкpадання коштів» — повідомив Сергій Козир.

Та чи не зникнуть і ці кошти, покаже час. Адже будівництво майже не зрушує з місця, а мільйони гривень тануть неначе сніг.