На довиборах по 184 округу Херсонщини перемагає Сергій Козир

2 года назад 0

За попереднім підрахунком голосів, проведеним штабом кандидата від партії «Слуга народу» Сергія Козиря, на довиборах по 184 округу перемагає Сергій Козир з результатом в 64 %. Про це редакції Online НК повідомили у штабі кандидата від партії «Слуга народу».
Нагадаємо, 31 жовтня 2021 року о 20 годині закрилися виборчі дільниці та завершилося голосування на проміжних виборах народних депутатів України в одномандатному виборчому окрузі № 184. За даними Центральної виборчої комісії, на 20:00 явка на окрузі склала 21,39 %.
«Ми плавно переходимо до підрахунку голосів. Округ неоднорідний, складний. Кількість кілометрів, які треба долати від дільниці до дільниці, дуже велика. Були нюанси, пов’язані з відсутністю скриньок, санітайзерів. Десь люди не мали скриньки для голосування на дому, але ці порушення мінімальні і не вплинули на результати волевиявлення громадян», – повідомив Володимир Малюга, довірена особа кандидата у народні депутати Сергія Козиря.
«На моє переконання у 184 окрузі вибори пройшли відповідно до норм чинного законодавства, прозоро і я вважаю, що підготовка до волевиявлення громадян була здійснена на належному рівні», – вважає Микола Хлівнюк, член ОВК №184 від Аграрної партії.