На лівобережжі Херсонщини окупаційна влада встановила понад 200 базових станцій російського мобільного зв’язку

3 месяца назад 0

Російські військові посилюють заходи інформаційно-психологічного впливу на українське населення на тимчасово окупованих територіях, зокрема, на ТОТ Херсонської області. Зокрема, на лівобережжі вже встановили понад 200 базових станцій російського мобільного зв’язку.

Про це у Telegram повідомило  Головне управління розвідки.

️"У тимчасово   окупованих населених пунктах Херсонщини російське покриття мобільного зв’язку становить понад 85% усього мобільного покриття в регіоні" , — йдеться у дописі.

Крім цього, за даними ГУР, щоб перекрити канали доступу до інформації жителів тимчасово окупованих громад Херсонщини масово підключають до російського супутникового телебачення під назвою "Русский мир". Наразі росіяни встановили вже понад 18 тисяч відповідних пристроїв.
 
Раніше Херсонська обласна прокуратура повідомила, що російські військові вбили подружжя у тимчасово окупованих Олешках на Херсонщині. Правоохоронці з'ясовують усі обставини.

Також центр прав людини Zmina повідомив, що представники РФ використовують однакові методи переслідування та тортур на всіх окупованих територіях України. Тортури є ключовим інструментом росіян для отримання інформації.