На лівобережжі окупанти з’ясовують одне з одним стосунки

4 месяца назад 0

Через що сваряться між собою окупанти, вони не кажуть. Але не важко зрозуміти, що найголовнішою причиною є гроші, які не можуть поділити. Поглянемо на «видиму вершину айсберга».

В інтерв’ю окупаційній агітці «Комсомольская правда. Херсонская область» гауляйтер окупованої Каховки павло філіпчук раптом різко негативно висловився про «шефів» з Рязанської області (хоча до того їх колаборанти лише нахвалювали): « Регіоном-шефом Каховського муніципального округу є Рязанська область. Її підтримку ми вважаємо абсолютно недостатньою і такою, що надається на мінімальному рівні, якщо порівнювати з допомогою інших регіонів-шефів в округах нашої області».

Після того «прилетіло» і самому філіпчуку. Окупаційний телеграм-канал «Южный регион/Новороссия» так написав про роботу гауляйтера: «Каховський пенсійний відділ з села Тавричанка необхідно повернути у місто Каховка. Нарікань на роботу відділу дуже багато. Як можна працювати відділу з нарахування пенсій, якщо у них інтернету немає більше місяця? Телефон відсутній. Архівом не користуються. Філіпчуку П.І — великий мінус». А «депутат» «обласної думи» євгєній кузьмін вирішив розібратись з колаборанткою зоєю лосевою — начальницею окупаційного відділу по роботі з освітніми закладами Голопристанського «муніципального округу», попросивши окупаційну прокуратуру перевірити її діяльність. У результаті було виявлено, що колаборантка скоротила працівниць окупаційного дитсадка у Новій Збур’ївці, не виплативши компенсацію за несвоєчасний розрахунок при звільненні. У Залізному Порту взяла на роботу директором школи людину без освіти і досвіду роботи. Після перевірки його звільнили. А от чоловік і невістка лосевої встигли написати заяви ще до перевірки. Були виявлені й інші порушення колаборанткою російського законодавства, після чого її «відпустили» за згодою сторін.

Богдан СТРАЖАК,