На окупованій Херсонщині будуть «зміцнювати» ФСБ

1 месяц назад 0

«ФСБ у нових регіонах будуть зміцнювати, заявив Президент Росії Владімір Путін», — цитує фюрера окупаційна «Надднепрянская правда».

На засіданні колегії ФСБ Путін сказав: «Відзначу ваші дії з нейтралізації агентури, терористичних диверсійних груп противника, а також успішні операції у прифронтовій смузі і ворожому тилу, контррозвідувальне забезпечення військових частин і з’єднань. Прошу продовжити послідовну роботу з кадрового і технічного зміцнення підрозділів ФСБ у Донецькій Народній Республіці, ПНР, Запорізькій і Херсонській областях».

А поки ФСБ бореться з диверсійними групами на окупованих територіях, майже у самісінькій Москві орудує ІДІЛ. Хоча навіть страшну трагедію у «Crocus City Hall» роспропагандисти перебріхують так, як вигідно режиму. «Не секрет, що релігійні екстремісти воюють і в лавах ЗСУ, — заявив в ефірі окупаційного телеканалу «Таврия» «політолог» Віталій Колпашніков. —  Ми бачили відеокадри з людьми, які використовують символіку ІДІЛ. Ми може цілком собі уявити, що київська хунта задіяла за замовленням своїх американських і британських кураторів для того, щоб вони організували терористичну акцію».  

А от в окупаційній адміністрації «Красноперекопського територіального управління», яка знаходиться у Зеленому Поді на Каховщині, відреагували на трагедію правильно — запалили поминальні свічки біля портретів Путіна, Сальда, Басюка, Алєксєєнка, Кастюкєвіча, Філіпчука і тамтешньої гауляйтерки Бигар.

Богдан СТРАЖАК,