На пропагандистській виставці у Москві будуть роздавати листівки з видами Херсонської області

5 месяцев назад 0

Пропагандист та колаборант поки що радісно розповідають про виставку

В російській столиці ще з листопаду цього року працює пропагандистська виставка «Росія», однією з цілей якої є доведення до росіян, що окуповані українські території є частиною Росії. Зокрема, створений інформаційний стенд Херсонської області, біля якого пропагандисти знімають сюжети, роздають буклети, проводять різні заходи. Також, на виставку відправляють й представників окупаційних адміністрацій Херсонщини.

Як стало відомо  через окупаційні джерела, на цій виставці, 13 грудня росіяни планують зробити «День Херсонської області». І за дорученням окупаційного голови області  Володимира Сальдо , підготовка до неї йде повним ходом. 

Зокрема, в цей день відвідувачам виставки будуть роздавати листівки з видами Херсонської області. Світлини для них зробив російський пропагандист, так званий співголова координаційної ради щодо розвитку «нових регіонів» ( так росіяни називають окуповані ними території України — ред .)  Алєксандр Малькєвіч . Який, окрім всього цього, є й ще «завідувачем» кафедри журналістики у створеному окупантами «Херсонському державному педагогічному університету». 

Разом з окупаційним начальником «Управління інформаційної політики Херсонської області», колаборантом  Євгеном Бриковим вони також готують презентаційні матеріали про окупований регіон та російських окупантів, учасників так званої «спеціальної військової операції» ( так росіяни називають війну проти України — ред. ).

За словами пропагандиста та колаборанта, надрукують дані листівки у типографії, яку росіяни з усім обладнанням вивезли під час своєї втечі з Херсона.