«Нова Каховка – Україна!» Патріоти на окупованій Херсонщині показали своє ставлення до російських «виборів»

8 месяцев назад 0

На окупованих територіях України російські окупанти проводять псевдовибори. Ті українці, які таки взяли участь у виставі, влаштованій загарбниками, не втрачають можливості нагадати окупантам про справжнє ставлення до них.
Так, у Новій Каховці один з українців на "бюлетені" написав, що його місто – це Україна, і зробив це так, аби навіть найвідданіші посіпаки Кремля не змогли зарахувати "бюлетень". хороброго жителя тимчасово окупованого міста на Херсонщині з'явилося у мережі.
На знятому жителем Нової Каховки відео видно, що він "прикрасив" так званий бюлетень величезним надписом "Нова Каховка – Україна", а у місцях, де, за задумом окупантів, люди мали ставили "галочки", описав ставлення жителів окупованих українських територій до Росії та її посіпак.

Своє ставлення до загарбників українець також продемонстрував красномовним жестом.
Цікаво, що "бюлетені", як і самі влаштовані окупантами псевдовибори, мають мало спільного з тим, як мають виглядати ці виборчі документи на справжньому волевиявленні.

На "бюлетенях" не помітно жодних ознак захисту їх від підробки: за фактом, це звичайні листи формату А4 з надрукованим текстом та печаткою незаконної окупаційної "виборчої комісії".

Так звані "вибори" триватимуть до 10 вересня.

​Нагадаємо, про те, що окупанти почали імітацію "виборів" на Херсонщині та Луганщині, стало відомо ще 3 вересня, а на Донеччині та Запоріжжі вона стартувала ще раніше. Під виглядом "дострокового голосування" представники псевдовиборчкомів ходять по домівках українців у супроводі автоматників і змушують людей брати участь у зрежисованій Кремлем виставі.

Однак навіть це не допомагає загарбникам створити ілюзію "масової підтримки". Через небажання людей брати участь у "голосуванні", окупанти змушують російських вояк перевдягатись у цивільне і йти на "вибори".

При цьому псевдовибори покликані не лише "легалізувати" (як розраховує Кремль) російську окупацію частини українських територій. У ході фейкового голосування окупанти також збираються виявити потенційних кандидатів на гарматне м'ясо для мобілізації, яку розгорнуть одразу після "виборів". Зокрема, такі наміри у загарбників є щодо Луганщини.

Тим часом держсекретар США Ентоні Блінкен днями запевнив, що усі причетні до "виборів" на окупованих територіях України підпадуть під американські санкції.​