Новокаховська МВА контролюватиме сама себе

5 месяцев назад 0

У Новокаховській МВА створена робоча група по контролю за використанням коштів.

Хто повідомляє: Новокаховська МВА

Що відомо? Розпорядженням начальника Новокаховської міської військової адміністрації Валерія Брусенського № 460-од створено робочу групу «Прозорість і підзвітність». Основне завдання групи – здійснення контролю за належним використанням коштів, виділених з фонду ліквідації наслідків збройної агресії.

Керівником робочої групи призначений перший заступник начальника Новокаховської міської військової адміністрації Олег Тарабака.

Серед складу групи: представники державних органів влади та правоохоронних органів. Так, зокрема, минулого тижня, 7 грудня, відбулося перше засідання.

Про що говорили на засіданні і які ухвалили рішення, не повідомляється.
Що було раніше? Працівники Новокаховського комунального пасажирського підприємства «Автоцентр» за минулий тиждень розпиляли дрова та доставили їх до селища Козацького та села Веселого.

Проводились роботи стосовно ліквідації наслідків прильотів КАБ та мін. Зокрема: у. Веселому по вул. Польовій та вул. Чайковсього забито розтрощені вікна у приміщеннях маломобільних мешканців.

Управління комунального майна, інфраструктури старостинських округів Новокаховської міської ради видало жителям Козацького ремкомплекти та OSB.

Від ГО «Міжнародна солідарність» було отримано та доставлено спальні мішки та засоби особистої гігієни, хліб та консерви – від ГО «Тарілка», продуктові наборів – від World Central Kitchen, а також продуктові набори, буржуйки та одяг – від фонду «Спадщина» з Одеси.