Очільник Херсона збрехав в своєму інтерв’ю?

3 года назад 0

Міського голову Ігоря Колихаєва активісти підловили на можливій маніпуляції. Громадська організація “ВелоХерсон” звернулася до очільника міста з відкритим листом щодо його заяви в інтерв’ю, яке оприлюднила прес-служба міської ради та розтиражували ЗМІ, що отримують кошти на висвітлення діяльності. 

В ньому Колихаєв заявив, що в одному з районів міста після механізованого прибирання проїзної частини була виявлена велосипедна доріжка. 

“Щоб було зрозуміло, в якому стані ми прийняли місто, розповім історію від мого заступника Володимира Пепеля. В одному з районів міста під багаторічним шаром багнюки, на вулиці, яку комунальники завзято очищували кілька днів, знайшли … велосипедну доріжку. І це не жарт. Упевнений, що попереду в нас ще більш цікаві знахідки”, – заявив Колихаєв. 

Активісти ГО “ВелоХерсон” попросили Ігоря Колихаєва повідомили про те, на якій саме вулиці була знайдено велосипедна доріжка. 

“Просимо повідомити, на якій саме вулиці було знайдено велосипедну доріжку, адже за нашою інформацією в Херсоні не існує жодної велодоріжки, окрім ще не позначеної відповідними дорожніми знаками велодоріжки перед шляхопроводом ХБК-Таврійський”, – йдеться в листі ГО “ВелоХерсон”.