Окупанти в Асканії-Нова знімають пропагандистський фільм: там задіяний боксер Ніколай Валуєв

5 месяцев назад 0

Фото: Терористичне джерело Ніколай Валуєв (в центрі) в оточенні асканійських колаборантів
Росіяни продовжують просувати тему «воссоединения», маючи на увазі окупацію регіонів України, які вони називають новими. Цього разу знімають черговий пропагандистський фільм із цього приводу. В якості зіркового актора стрічки вони не змогли знайти нікого кращого за свого ж боксера і пропагандиста Ніколая Валуєва.

Про це повідомляють терористичні окупаційні джерела. Пропагадист і колишній спортсмен, фігурант санкційних списків цивілізованих країн світу, Ніколай Валуєв приїздив до Асканії-Нова на початку грудня 2022 року і навіть фотографувався із окупантами і тамтешніми зрадниками.

В різних джерелах росіян по-різному подають інформацію: то Валуєв бере участь у зйомках, то він знімає цей фільм. Назва стрічки, яку анонсують росіяни, видається ще менш інтелектуальною, ніж сам Валуєв (це було оціночне судження журналістки, — ред.): «Просто жизнь». Стрічку росіяни називають документальною.

Разом із Валуєвим зніматись там буде також інший російський пропагандист американського походження і також боксер в минулому  Джеф Монсон.  Монсон виступав у змішаних єдиноборствах та бразильському джиу-джитсу, навіть два рази вигравав престижний турнір   ADCC Submission Wrestling World Championship і чемпіонат світу з бразильського джиу-джитсу. Потім щось пішло не так — і американець «вдарився» в «русскій мір». З 2018 року він — депутат у Красногорську від путінської «Единой России». А в 2023 році його обрали в парламент (Курултай) Республіки Башкортостан. Джеф Монсон Автор:  Вікіпедія Що зможуть розповісти в «документальній» стрічці ці двоє, залишається лише здогадуватиссь. Або ж запастись терпінням і подивитись цей черговий витвір пропаганди, коли анонсують його вихід.Автор:  Терористичне джерело Тема «воссоединения», до речі, у росіян не нова. Її СРСР впроваджував ще задовго до того, як вони вирішили це робити зараз. Приміром, у 1954 році СРСР «святкував» 300-річчя Переяславської ради, назвавши це «воссоединением Украины с Россией». Тоді «святкували» настільки масштабно, що звільнили з незаконного заслання та ув'язнення тих, хто мав українстькі корені і був заарештуваний радянськими спецслужбами за сфабрикованими звинуваченнями протягом попередніх років. У 1979 році «святкували» навіть 325-річчя цієї події. Щоправда, менш пафосно: обмежились пропагандистськими заходами і випуском пам'ятної поштової марки. Пропагандистська марка СРСР 1979 року Автор:  Вікіпедія