«Опозиційна Платформа — За Життя» визначилася з єдиним кандидатом на посаду мера Херсона

4 года назад 0

Запитайте себе: ви готові чекати ще? Я приїхав до нашого міста, коли мені виповнилося 16 років. Тут я закінчив аграрний університет, отримавши спеціальність інженера-будівельника. Тут я одружився, тут народилися мої син та донька. Саме Херсон став домом для моєї родини.

Але рік за роком, на наших очах, Херсон втрачав свою самобутність. Руйнувалася неперевершена архітектура фасадів. Розпродавалися і знищувалися спортивні комплекси та басейни («Петровець», «Динамо»). Втрачалися будівлі культурної спадщини – філармонія, кінотеатр імені Комінтерна, майданчик «Ромашка». Перетворювалися на смітники та хащі Лебедине озеро, пляж «Лілея», зелені парки і сквери.

Продавалося все, що могло продатися. Не стала виключенням і візитівка наших моряків – корабель «Товарищ».

Багатоповерхівки, мости, дороги – десятиліттями ми спостерігаємо, як їхній стан гіршає.

Мене дивувало: чому?

Чому ресторатори, будівельники, перевізники, представники айті-сфери могли створювати успішні підприємства, а міська влада – лише розпродувати майно?

І на контрасті з цим що ми бачимо? Заможних мерів та депутатів, які намагаються і зараз нас переконати, що все правильно, так і має бути.

Але ні. Не має.

Я сам створив будівельне підприємство з колективом наших херсонців. Зараз ми будуємо мости по всій країні. І настав час будувати Херсон!

Досить чекати!

Тому я прийняв рішення балотуватися на посаду мера Херсона.

Ходімо разом зі мною, херсонці!

Не час зважати на політичні вподобання. Кожен із нас потрібен Херсону!

Стратегічною Радою партії «Опозиційна платформа – За життя!» прийнято рішення висунути мене, як єдиного кандидата, на посаду міського голови Херсона!

Нехай інші партії обіцяють, глузують, мітингують, знімають серіали.

Ми — будемо працювати!

Йдемо разом з нами!

З глибокою повагою,  Михайло Опанащенко