Побєдоносіє на окупованій Херсонщині: паспорти для памʼятників та по одному депутату на кожного ветерана

2 недели назад 0

В  Херсонській області окупаційна влада продовжує посилювати свою пропагандистську кампанію. На черзі – свято побєдоносія, де російський режим вирішив порушити всі принципи здорового глузду.

Про це редакції  стало відомо з окупаційних джерел новин.

Нова «ініціатива» окупантів полягає в тому, що за кожним ветераном Другої світової війни (яку загарнбники чомусь продовжують називати «Вєлікая Отєчєствєнная») вони закріплять представника партії «Єдиная Росія», а для кожного пам'ятника і меморіалу створять власний паспорт.

Координацією цієї безглуздої роботи займатиметься громадська рада партійного проекту «Історічєская память» в Херсонській області. Перше засідання «ради» відбулося на базі регіонального відділення «Єдиной Росіі».

«За кожним ветераном закріпимо представника «Єдиної Росії», який оперативно допомагатиме в рішенні найрізноманітніших питань, як побутових, так і соціальних. Спільно з міністерством освіти вивчимо питання координації волонтерів, які на постійній основі допомагатимуть ветеранам наводити порядок в домівках і подвір'ях. Досвід такого роду у «Єдиної Росії» є», — розповів сенатор-загарбник, секретар Херсонського регіонального відділення Партії «Єдиная Росія»  Ігор Кастюкевич .
Окремим питанням на «засіданні» стало обговорення заходів до Дня Перемоги, хоч масові зібрання з цього приводу окупанти і скасовують по всій Росії.