Порошенківець Хлань став радником Лагути

2 года назад 0

Голова Херсонської ВЦА в екзилі Геннадій Лагута призначив своїм радником з питань територіальної оборони Херсонської області депутата облради від ЄС Сергія Хланя.

Про це Хлань повідомив у фейсбук.

При цьому, він не збирається йти з ТрО, куди вступив після повномасштабного вторгнення.

«Я не полишаю ЗСУ, а радником буду на громадських засадах. Також нікуди не переїжджаю, я тут. Поруч з Херсоном. Впевнений, з досвідом набутим у ТрО та можливостями ВЦА я принесу набагато більше користі налагодивши ефективну взаємодію ТрО з ВЦА, волонтерами, патріотами, які залишились на окупованій Херсонщині», — повідомив Хланб.

Отже, тепер вигадки та страшилки на кшталт «скорого референдуму» та «переходу Херсонщини в рубльову зону вже у квітні», у телеефірах буде проголошувати не просто депутат від Порошенка, а цілий радник голови ВЦА.

І Геннадій Лагута і Сергій Хлань наразі знаходяться у Миколаєві. 

До речі, тезу про те, що Лагута є колишнім водієм Ігоря Колихаєв і саме тому його відправили кандидатом на 184 округ, вигадав рік тому саме Сергій Хлань. У фейсбук Сергій Хлань веде активну кампанію проти президента Володимира Зеленського, який і призначив Лагуту головою Херсонської ОДА в обмін на мандат для Сергія Козира. 

Так само критично висловлювався він про Президента і в телеефірах проросійських телеканалів.