Пропагандисти брешуть, виставляючи брехунами інших

2 месяца назад 0

У якій психлікарні набирають російських пропагандистів? Чому — психпікарні? Та просто людина з нормальною психікою не в змозі вигадати те, що транслюють на своїх каналах окупанти.

«З міста Київ у місто Херсон прибула група режисерів документального кіно і військових кореспондентів загальною кількістю 13 людей для оперативного інсценування ударів російської армії по об’єктах цивільної інфраструктури міста» , — написали «РИА «Новости». Далі можна прочитати про те, що режисерів вчили наставники з США і Великобританії, а також про те, що зняті ролики планують показувати «в інтернеті, українських і зарубіжних ЗМІ». Просте питання: для чого потрібне було б подібне інсценування? Невже пропагандисти думають, що світ досі вважає, що «російська армія наносить удари виключно по військових об’єктах», як повторюється це щодня у зведеннях Міноборони РФ? Але послідовники Геббельса продовжують нахабно брехати, виставляючи брехунами справжніх журналістів.

Патологічний брехун і злочинець Ігорь Кастюкєвіч, наприклад, і відповідь на матеріал The New York Times про викрадення окупантами маленьких українців з Херсонського обласного будинку дитини написав у своєму телеграм-каналі наступне:  «Псевдоекспертам і брехливим журналістам скажу так: ви можете написати хоч мільйон статей, розслідувань, заводити справи, корчити з себе поважних і значимих, розумних і демократичних, лише ось суті це не змінить. Тоді у Херсоні саме ми, Росія, врятувала цих малюків. Росія подарувала їм турботу, повагу і надію на краще майбутнє. А на Україну їх намагаються повернути з однією лише метою — убити або викинути за непотрібністю».

Таким чином військовий злочинець підказав, що потрібно зробити з ним самим. На жаль, якщо людство не переможе таких, як Кастюкєвіч, планета приречена на знищення. Вільний світ має це зрозуміти і ще більше допомагати Україні.

Богдан СТРАЖАК,