«Псевдовибори» на ТОТ: британська розвідка розповіла, хто отримає більшість

8 месяцев назад 0

Російська партія влади "Єдина Росія" отримає більшість на так званих "виборах" на окупованих територіях України, де окупаційна влада проводить "псевдовибори".

Про це повідомляє Міноборони з посиланням на дані британської розвідки.

Як відзначили британські розвідники, російська окупаційна влада 8-10 вересня планує провести "вибори" на тимчасово окупованих територіях України паралельно з російськими виборами. Так зване "голосування" вже розпочалося на Запоріжжі та в Маріуполі.

Попри те, що на так звані "вибори" подалися понад 1000 кандидатів, серед них не вистачає кваліфікованих та досвідчених, а також незалежних кандидатів, які не є членами прокремлівських партій. Це свідчить, що так звані "вибори" на окупованих територіях не будуть вільними і чесними, наголосили у британській розвідці. За даними Українського центру національного спротиву, окупаційні адміністрації також значно завищили кількість виборців у списках виборців.

За даними британської розвідки, кремлівські опитування показують, що панівна в РФ "Єдина Росія", за прогнозами, набере 80% голосів у чотирьох окупованих регіонах.

“Партія "Єдина Росія", найімовірніше, отримає більшість місць у спробі забезпечити контроль і вплив Кремля на окуповані регіони" , — йдеться в аналітичному звіті британських розвідників.
Що відомо про намагання РФ провести "вибори" на окупованих територіях України 15 червня російські ЗМІ повідомили, що Центральна виборча комісія РФ призначила на 10 вересня "вибори" на ТОТ України. Йдеться про захоплені росіянами частини Херсонської та Запорізької областей, а також самопроголошені "ДНР" та "ЛНР".

10 вересня в РФ відбудуться вибори різного рівня, включно з довиборами депутатів Держдуми, виборами голів низки регіонів і депутатів законодавчих органів державної влади у частині суб'єктів.

У серпні Верховна рада України звернулася із закликом до парламентів та урядів іноземних держав, міжнародних організацій та їх асамблей не визнавати незаконні вибори на окупованих територіях Донецької, Луганської, Запорізької та Херсонської областей.

Європейський Союз вже засудив намір Росії провести у вересні псевдовибори на окупованих територіях України і назвав їх порушенням міжнародного права.