Радницю Віталія Кіма призначили на посаду заступниці начальника Херсонської ОВА

1 год назад 0

Кабінет міністрів України погодив радниці начальника Миколаївської обласної військової адміністрації Ольги Малярчук на посаду заступниці начальника Херсонської ОВА.

Інформацію про офіційне призначення Малярчук  15 березня на своїй Фейсбук-сторінці.

"Завдань багато. Вже провела перші наради в структурних підрозділах, ввірених мені в управління. На цій посаді я продовжу шлях, який розпочала в Миколаївській обласній військовій адміністрації",  — написала Ольга Малярчук.

Також Ольга Малярчук подякувала команді Миколаївської ОВА за спільну роботу та поділилася планами на новій посаді.

"Впевнена, що попереду нас чекає звільнення лівобережжя Херсонщини, а надалі й всіх тимчасово окупованих територій та Криму. Буду робити все, що від мене залежить, аби скоріше наблизити ці переможні дні", — зазначила Малярчук.

Що відомо про Ольгу Малярчук

  • Ольга Малярчук народилася 25 грудня 1985 року в Миколаєві.
  • Займається волонтерською діяльністю та очолює Фонд Сергія Притули в Миколаєві.
  • Ініціаторка створення громадської організації матерів та дружин військовослужбовців "Оберіг". Керувала Центром допомоги учасникам АТО при Миколаївській облдержадміністрації.
  • Ольга Малярчук була членом політичної партії "Європейська Солідарність". У 2019 році балотувалася в народні депутати по 128 мажоритарному округу у Миколаївській області. У вересні 2020 року повідомила, що виходить із партії "Європейська солідарність".