Рашисти оприлюднили списки переможців у псевдовиборах на тимчасово окупованій частині Херсонщини

8 месяцев назад 0

Центрвиборчком держави-агресора почав оприлюднювали прокотоли з результатами голосувань на фейкових виборах на тимчасово окупованій частині Херсонської області. Сюрпризу не сталося, адже підсумки "волевиявлення" були заздалегідь намальовані у владних кабінетах. 

Як вказано в протоколах фейкових виборчих комісій, найбільше місць у псевдорадах та облдумі отримала путінська голова партія "єдина росія", від якою балотувалися місцеві гауляйтери та інші колаборанти. 

У Каховці до ради потрапив цілий сімейний підряд на чолі з "очільником Каховської військової адміністрації". Від "єдиної росії" пройшли Павло Філіпчук та його батько Ігор Філіпчук. Мати гауляйтера Каховки Олена Філіпчук обралась від "лдпр". 

Найбільше знайомих осіб у списку до обласної думи. Туди потрапили такі відомі зрадники України як Володимир Сальдо, Віталій Булюк та людина, яка розповсюджувала фейки про американські біолабораторії у Херсоні, ще до того як це стало "мейнстрімом" — екс-кандидатка в очільники обласного центру, а нині ректорка фейкового Херсонського держунивірситету Тетяна Томіліна. 

Депутатом думи став депутат Херсонської облради Юрій Ковальов — брат нардепа-зрадника від "Слуги народу" Олексія Ковальова, колишній співробітник СБУ, який згодом очолив державні рибзаводи на Херсонщині. Серед майбутніх "депутатів" можна побачити гауляйтера Олешок Георгія Журавко, дружину померлого нардепа від Херсонської області Олену Дмитрук, колишню помічницю Іллі Киви Ольгу Осипенко та фейкового "афганця" Ігоря Телегіна. Змінить крісло депутата держдуми рф Ігор Кастюкевич, який називає себе "куратором області" від "єдиної росії". 

Кастюкевич не єдиний може змінити крісло. Очільник "лдпр" Леонід Слуцький переміг на "виборах" від своїй партії. Нагадаємо, що він очолив політсилу після смерті одіозного російського політика та українофоба Володимира Жириновського.