Російське командування швидко посилює угруповання на лівому березі Херсонської області

6 месяцев назад 0

Схоже, у російського командування від усвідомлення безпорадності своєї ГВ «Днепр» настало настільки явне й всеосяжне усвідомлення, що вони почали швидко посилювати своє угруповання на лівому березі Херсонської області. Але, ось, що цікаво – ким посилювати, якщо частину підрозділів було відведено у Запорізьку область для посилення ГВ «Восток», а найбільш боєздатна десантура із серпня успішно втратила боєздатність у трикутнику Навопрокопівка-Вербове-Очеретувате?

Командування окупантів повертає 34-у ОМСБр, яку неслабо пошматували між Приютним та Мокрими Ялами. Аналогічно і 177-й ЗП МП лівий фланг Олешек, що прикриває тільниками, бачиться командуванню РОВ доречніше на лівому березі Херсонської області, ніж в обороні під Токмаком.

Підсилюватимуть всю цю масу також численними формуваннями типу БАРС, ТрВ і новосформованими ПВК тощо. І у всьому цьому буянні підрозділів, намагаючись прикрити лівий берег, проглядається одна дуже цікава деталь.

Вся ця біомаса концентрується на дуже вузькій ділянці. Очевидно, що російське командування, зосереджуючи весь цей суповий набір лівим берегом, намагається кількістю заткнути головні недоліки ГВ «Днепр» – якість. Оскільки вирішити проблему недуги угруповання, інтенсифікацією бомбових ударів по правому березі не вдалося і КАБи, будучи грізним та дуже небезпечним засобом, так і не допомогли.

Але, з іншого боку, нинішні дії командування російських окупантів лише візуально здатні вирішити проблематику лівого берега, де відбуваються дуже дивні і незрозумілі справи. Фізично ж ситуація виливається в щось кардинально протилежне, ніж те, чого хоче досягти командування РОВ.

, військово-політичний оглядач