Секретар Херсонської міськради часів Сальдо згоден віддати Херсон і не тільки його заради життя дітей та онуків

2 месяца назад 0

Юрій Погрібний, депутат Херсонської міської ради V скликання (партія “Віче” , екс-секретар Херсонської міської ради (2006-2010), заявив  в коментарях щодо зупинення війни під час дискусії з ректором Херсонського державного університету, екс-народним депутатом Співаковським Олександром Володимировичем,  “я ж не герой, тому якщо нема іншого рішення, яке збереже життя моїх дітей, онуків і не моїх дітей і онуків, то  я б віддав Херсон і не тільки його. Бо людські життя важливіші за всі теріторії. В мене до Вас зустрічне питання:  а Ви готові пожертвувати життям своєї доньки і онуки, щоб зберегти Херсон чи інше місто під контролем України? “.

Юрій Погрібний був депутатом та секретарем Херсонської міськради, коли міським головою був Володимир Сальдо. .

Під час виборчої кампанії 2020 року Погрібний займався . Ігор Колихаєв тоді переміг у другому турі Сальдо, став Херсонським міським головою і завів депутатську фракції від іменної партії до Херсонської міськради. Погрібний став радником Херсонського міського голови та членом виконавчого комітету Херсонської міськради, але рівень його впливу був близьким до від’ємного значення. 

У 2021 році .

Погрібний називає себе: “Я тренер з ефективних комуникацій і soft skills. Мої тренінги – це те, що вам треба.” Відомо, що під час тренінгів Погрібний часто створює з слухачів “плем’я індіанців” і дає їм імена, а себе називає .