Сергій Козир:Здорова нація – успішна країна

2 года назад 0

Особливо важливим цей вислів стає сьогодні, коли наступає нова хвиля пандемії COVID-19, — наголошує кандидат у народні депутати по округу№184 Сергій Козир:
— У цей важкий час ми маємо направляти всю необхідну допомогу нашим лікарям, які щоденно борються за життя людей. Але ми не повинні забувати про профілактику та карантинні обмеження, тож маємо підтримувати імунітет фізичними вправами на свіжому повітрі.
Приємно, що такої позиції дотримуються жителі Новокаховського та Бериславського районів, які сьогодні долучилися до відкритого тренування з найсильнішими людьми України «Стронгмен 2021».
До Нової Каховки на моє запрошення завітали зірки українського спорту, на чолі із символом здорового духу нашої нації — Василем Вірастюком. Майстер-клас богатирської сили відбувся із дотриманням усіх карантинних норм.
Я щиро дякую Василю Вірастюку за те, що завітав до нас на Херсонщину. Це справді визначна людина для України, який вже багато років гідно несе наш прапор. Пам’ятаю, як він отримав титул «Найсильнішої Людини Світу», як тоді вся країна пишалася його досягненнями.
А ще, нас з Василем Вірастюком об’єднує не менш важлива тема — збереження та відновлення лісу та зелених насаджень. На жаль, неконтрольована вирубка дерев дуже шкодить екології, окрім того, наражає людей на небезпеку та шкодить сільськогосподарському виробництву.
Президент України поставив перед нами ціль – за найближчі роки збільшити площу лісів на 1 мільйон гектарів. Це не просто красиві числа, це – наше здорове майбутнє. Василь Вірастюк на Прикарпатті власноруч бореться з проблемою вирубки лісів та зупиняє автомобілі з нелегально вирубаним лісом.
‼️Для мене, як представника команди Президента на Херсонщині – це теж актуальне завдання. Разом із небайдужими жителями громад ми висаджуємо нові дерева. Нагадаю, нещодавно провели акцію «Херсонщина кольору лісі – Херсонщина кольору життя», під час якої висадили 10 тисяч дерев у Каховському та Бериславському районах.
Мене з легендою українського спорту Василем Вірастюком, поєднує спільне бачення – ми маємо створити такі умови, аби спорт був доступним для всіх, для жителя кожного населеного пункту нашої області.
Нам вже вдалося збудувати нові сучасні стадіони та спортивні майданчики, зараз активно ведеться будівництво Центру Олімпійських видів спорту Н2О у Новій Каховці.
Також працюємо над реалізацією поставленого Президентом завданням: кожній громаді новий сучасний майданчик. Разом змінюємо Херсонщину!