Схема на лівобережжі: окупанти голосують по кілька разів

2 месяца назад 0

Для досягнення бажаного результату на фальшивих президентських виборах в Росії окупанти, які контролюють лівий берег Херсонської області, здійснювали "голосування" від імені місцевих мешканців. Це відбувалось за рахунок залучення російських військовослужбовців, які вдягалися у цивільний одяг. Про це повідомляє Telegram-канал громадського руху опору ""

Що відомо?

Про хід організації пропагандистських "виборів" повідомив Telegram-канал громадського руху опору "Жовта стрічка". Варто зазначити, що 4 

Офіційно заявлено, що окупанти організували голосування для мешканців населених пунктів на лінії фронту та тих, де ускладнений або відсутній повністю транспортний зв'язок. Основні дні "голосування" (15, 16 та 17 березня 2024 року) на окупованій території позначаться відкриттям "виборчих дільниць".

За інформацією "Жовтої стрічки", через низький рівень явки на фейкових виборах режим почав залучати мобілізованих російських солдатів. Вони переодягалися у цивільний одяг та "голосували" вигляді місцевих мешканців, часто повторюючи цю дію.

Такі випадки були зафіксовані в Каховському районі, поблизу Олешків, Іванівців і Нижніх Сирогоз. Також важливо відзначити, що лінія фронту на Херсонщині продовжує залишатися напруженою, і це створює умови для подібних неправомірних дій.