Ті, кого не влаштують на роботу «єдинороси», поїдуть на Далекий Схід

4 месяца назад 0

Окупаційне відділення партії «Єдина Росія» у Херсонській області оголосило про початок партійного проекту «Моя кар’єра з Єдиною Росією». Обіцяють допомогти жителям окупованого регіону з пошуком роботи. Для цього створили громадську раду проекту.

«Особлива увага приділятиметься допомозі і працевлаштуванню жінок — дружин і матерів учасників СВО, а також вимушеним переселенцям», — цитують пропагандисти регіональну координаторку проекту Олену Дмитрук. А тих, кого «єдинороси» не влаштують на роботу, можуть їхати у… Хабаровський край. «У регіоні завжди чекають спеціалістів сфери освіти: вчителів початкових класів, математики, фізики, російської мови і літератури, історії і суспільствознавства, вихователів дитячого садка і музичних працівників,  — повідомляють пропагандисти. — У заклади охорони здоров’я краю потрібні лікарі різноманітних спеціальностей, фельдшери і медичні сестри. Велика кількість вакансій відкрита у виробничій сфері. Тут найбільше затребувані інженери, хіміки, біологи, електрогазозварники, токарі, оператори станків з програмним керуванням, фрезерувальники, трубопровідники, транспортувальники, слюсарі та інші».

«Працюйте добровільно у Німеччині, поки Німецька Армія бореться проти жидо-большевизму»,  — було написано у нацистській листівці. Через 80 років російські послідовники Гітлера повторюють історію.  

Богдан СТРАЖАК,