Толоконніков про замах на голову Херсонської ОВА: Це не одноразова «акція» росіян

3 недели назад 0

Замах росіян на голову Херсонської обласної військової адміністрації Олександра Прокудіна, про який стало відомо вдень 13 квітня, це не одноразова "акція". Про це в  "Ми-Україна" розповів речник Херсонської ОВА Олександр Толоконніков.

За його словами, російські окупанти постійно скидають вибухівку на мирних жителів Херсонщини.

"Ми тоді були з Олександром Сергійовичем якраз разом, їхали по громадах. І потім повідомила Служба безпеки, що така планувалася… Росіяни планували "акцію".

Це не одноразова "акція" від них. В Бериславі ми були, вони двічі скидали вибухівку. І в принципі там дуже небезпечно на тому напрямку. Коли там їздиш, постійно пильнуєш. Кожну годину там по два-три вибухи, вибухівка скидається на цивільних", — розповів Толоконніков.
Водночас він додав, що більше подробиць про замах на Олександра Прокудіна вже у понеділок повинна оприлюднити Служба безпеки України.

"На понеділок думаю, що будуть подробиці вже від Служби безпеки і буде офіційна заява. Тому чекаємо саме розслідування і подробиць з цього приводу", — наголосив речник Херсонської ОВА.

Нагадаємо, вдень 13 квітня стало відомо, що Служба безпеки України запобігла замаху на життя начальника Херсонської ОВА Олександра Прокудіна. 10 квітня на Херсонщині затримали місцевого жителя, який разом зі спецслужбами рф готував замах на чиновника.

Як повідомляли "Ми-Україна", у Моск​ві вибухнув автомобіль колишнього співробітника Служби безпеки України Василя Прозорова, який був російським шпигун​ом.