томіліна зізналась, що в Херсоні її не любили навіть сусіди

7 месяцев назад 0

«Коли мої сусіди мені говорили про те, що «валіза — вокзал — Москва», «валіза — вокзал — Росія», це було у 2015 році, то я говорила: «Ви погано вчите матчастину, ви погано знаєте історію. Херсон — це Росія», — розповіла пропагандисту окупаційного телеканалу «Таврия» фейкова голова Херсонської «обласної думи» тетяна томіліна.

Говорила з пропагандистом колаборантка, немов погана вчителька зі школярем. Зрештою, вона і була поганою вчителькою, бо, дослужившись до директорки Херсонського академічного ліцею імені О.В. Мішукова при ХДУ, за 2 роки стала безробітною. «З листопада 2015 року жінка фігурувала в засновниках херсонської громадської організації «Громадська безпека та розвиток», її партнером був Олександр Гуляєв, відомий сепаратист, який у 2014 році представляв неіснуючу «Херсонську народну республіку» на «з’їзді республік» у Ялті, — нагадує історію колаборантки «Стопкор». —  У тому ж 2015 році Томіліна заявила російським ЗМІ, що на місці колишньої санепідемстанції «американці обладнали біолабораторію».

Зараз сепаратистка, яку по закону можна було покарати ще у 2015-ому, очолює «обласну думу». Ще й хвалиться: «Партія («єдина росія» — авт.) сказала: «Треба!» — Томіліна сказала: «Є!»

Хтозна, якби путінську п’яту колону обезголовили ще тоді, може б і війна з її численними жертвами не почалась.
 
Богдан СТРАЖАК,