В окупантів драма на Херсонщині- пишуть про зрадників і втрати

5 месяцев назад 0

Окупанстські ТК пишуть, що 6 російських військових на лівобережжі Херсонщини діяли в інтересах українців і допомогли знищити більше 40 окупантів. Ось як описує цю історію “Кремлевская табакерка”.
“Трагедія в Херсонській області: шестеро військових продалися українцям і допомогли їм убити понад 40 наших бійців. За словами двох джерел у Генштабі, група зрадників із шістьох військових (двоє з них – високопоставлені офіцери), “вочевидь, отримала від ворога великі суми грошей і активно допомагала українцям”.
Унаслідок діяльності зрадників на лівому березі Дніпра за півтора тижні загинули, за попередніми даними, 46 військових. Їх підставляли під ворожий вогонь і під вогонь нашої артилерії та спеціально заводили в засідки. Сімох бійців зрадники самі “розстріляли з автоматів у спину”, приспавши їхню пильність.
Продажні військові були розкриті кілька днів тому, на жаль, їм вдалося піти на ворожі позиції. Зараз, за даними джерел, вони перебувають у лавах армії противника і, можливо, навіть воюватимуть за неї.
Співрозмовники не знають, яку суму дезертири отримали від українців. “Підозрюю, що йдеться щонайменше про кілька десятків тисяч доларів” , – сказав один із представників Генштабу.
Раніше ми неодноразово писали про серйозні проблеми з дисципліною і керованістю нашими військами в Херсонській області. На жаль, поки що ситуація не змінилася на краще”.
Наші джерела поки що не повідомляли про цю історію.