В окупованому Генічеську «єдинороси» відкрили бібліотеку: вона більше схожа на шпаківню

2 месяца назад 0

Нова пропагандистська вигадка «Єдіной Росіі» в окупованому  Генічеську здивувала міцевих мешканців своїм «масштабом».

Про це редакції  стало відомо з окупаційних джерел новин.

На одній з алей окупованого Генічеська з'явилася «відкрита бібліотека», яка більше нагадує шпаківню, чи годівницю для птахів. В цій «бібліотеці» російські пропагандисти розмістили книги рязанських авторів, які, за ствердженнями окупантів, були доставлені представниками регіонального «шефа» Генічеська. Ця подія відображає стратегію і безглуздя пропаганди, яку активно розгортає партія «Єдіная Росія» на тимчасово окупованих територіях.

«Тепер ці книги доступні для херсонців безкоштовно: краєзнавчий нарис Н. Хвостової «Перша світова війна в долі наших земляків» і видання А. Кузякова «Поклонімся великим тєм годам»», – написали пропагандисти в описі до цієї події.

Чому цей «шикарний асортимент» в три примірника пропагандистської макулатури доступний тільки для «херсонців» – окупанти не пояснили.

Варто нагадати, що в рамках «шефської допомоги» рязанці регулярно постачають макулатуру до бібліотек та шкіл окупованої частини Херсонщини. Однак варто розглядати це як спробу підтримати пропагандистські зусилля, спрямовані на вплив на свідомість місцевого населення.