Валерій Маломан: «Навіть у найважчі часи нам вдавалося утримати підприємство на плаву, та не припинити роботу»

4 года назад 0

Корінний херсонець, який пройшов шлях від інженера-конструктора у технолого-конструкторському відділі машинобудування Херсонського суднобудівного заводу до директора єдиного державного заводу із будівництва залізобетонних доків — Херсонського заводу «Палада» — Валерій Маломан має  достатньо знань для втілення складних і нестандартних проектів на Херсонщині.

Херсонський державний завод «Паллада» — єдине у світі суднобудівельне підприємство, що спеціалізується на будівництві композитних плавучих доків нового покоління для обслуговування суден цивільного та військового флоту. Гарантійний термін експлуатації техніки — 50 років.

Сьогодні підприємство упевнено дивиться у майбутнє, адже керівник «Паллади» робить усе, щоб працівники херсонських верфей були забезпечені роботою. «Паллада» – це 600 робочих місць. Понад 90 доків, споруджених на підприємстві, крім України, успішно працюють у різних державах. Покупців приваблює ретельне дотримання заводом термінів здачі продукції та висока якість робіт.
«Навіть у найважчі часи нам вдавалося утримати підприємство на плаву, та не припинити роботу», — каже директор «Паллади», представник «ЗА МАЙБУТНЄ» Херсонщини Валерій Маломан.

Серед останніх досягнень "Паллади" — контракт з Міноборони на виготовлення трьох причалів. Замовленню сприяв візит Президента України на підприємство.

«Ми постійно впроваджуємо нові технології в будівництво наших доків. Якісно працюючи сьогодні, ми будуємо наше майбутнє», — каже Валерій Маломан.
Полина Светлова