Володимир Домбровський, депутат Каховської райради від «ОПЗЖ» очолив незаконний «совет депутатов» Чаплинки на ТОТ Херсонщини

1 день назад 0

53-річний колаборант Володимир Домбровський, законно обраний депутат Каховської районної ради від «ОПЗЖ», звукорежисер і відомий у Чаплинці фотограф усіх місцевих свят, 25 вересня очолив незаконний «совет депутатов» Чаплинської селищної громади на ТОТ Херсонщини. Його попередника на цій посаді, 43-річного росіянина Максіма Ровєнского звільнили через конфлікт з керівництвом місцевої окупаційної адміністрації.
Про це повідомляє .

25 вересня незаконно створений «совет депутатов» Чаплинки Каховського району Херсонщини очолив місцевий колаборант  Домбровський Володимир Васильович , 23 лютого 1971 р. н. Відповідне рішення Чаплинського окупаційного «совета депутатов» від 24 вересня оприлюднили на сайті окупаційного губернатора Херсонщини.

Володимир Домбровський – законно обраний в 2020 році депутат Каховської районної ради від проросійської «ОПЗЖ», член постійної депутатської комісії райради з питань територіальних громад та розвитку територій. Домбровський очолює незаконно створену окупантами установу «Чаплынский культурно-досуговый центр» і у вересні 2023 року обраний незаконним депутатом Чаплинки від путінської «Единой России».

«Володимир Домбровський відомий у Чаплинці як фотограф усіх місцевих свят. З 2017 року він працював звукорежисером у Чаплинському професійному аграрному ліцеї (офіційно його посада там – інженер-електронник, – прим. автора). Тепер «звукач» колишнього ПТУ став «великою людиною» у окупантів. Хоча це мало кого здивувало, бо він і його родина завжди була знаними «ватниками», – розповіли ЦЖР мешканці Чаплинської громади. Володимир Домбровський, колаборант (в центрі). Фото з окупаційних пабліків Попередника Володимира Домбровського на новій посаді у окупантів, Максіма Ровєнского, загарбники звільнили з 24 вересня 2024 року.
Ровєнскій Максім Сєрґєєвич , 17 березня 1981 р. н., громадянин Росії, мешканець Сочі, пенсіонер ФСБ РФ, за інформацією з окупаційних пабліків, звільнений через конфлікт з керівництвом окупаційної адміністрації Чаплинки. Підконтрольні загарбникам телеграм-канали повідомили, що Ровєнскій відмовився підписувати протоколи про розподіл земельних ділянок у Чаплинській громаді і перейшов дорогу  і , одному з головних керманичів Чаплинки від окупантів. Останні, в свою чергу, працюють у тісній зв’язці з окупаційним губернатором області Володимиром Сальдом.

Відомо, що через цей конфлікт у Максіма Ровєнского давно відібрали службовий автомобіль і вигнали з приміщення, яке виділили для діяльності незаконного «совета депутатов» Чаплинки. Тож його звільнення було лише питанням часу.

Олег Батурін