«Впевненості армія РФ не має ні у своїх командирах, ні у власних силах». Гуменюк про ситуацію на Херсонщині

12 месяцев назад 0

Російські військові намагаються облаштовувати оборонні рубежі й укріплювати інженерні споруди на Херсонщині. Також вони постійно змінюють місця дислокації. Це говорить про те, що впевненості їх нема, як в командирах, так і в їх силах. Про це в етері марафону "Єдині новини" заявила керівниця Об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони та охорони півдня Наталія Гуменюк.

"Запаси боєприпасів у військових РФ суттєво зменшились і це завдяки нашій бойовій роботі. Ми бачимо, що вони переформатовуються постійно, змінюють місця дислокації, оскільки розуміють, що до того як почнеться той самий страшний контрнаступ, ми проводимо цілу низку заходів, щоб виснажити їх логістику",  — сказала Гуменюк.

За словами керівниці Об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони та охорони півдня, Сили оборони працюють також, щоб скоротити й чисельність військових РФ, аби підготувати їх до відповідних правильних жестів, як між собою називають українські захисники. Що від о мо

  • На лівобережжі Херсонської області українські авіація та артилеристи поцілили у два райони зосередження російських сил та засобів. Знищили 10 одиниць озброєння та техніки, а також ліквідували 17 російських військових.
  • На лівобережжі Херсонщини Сили оборони знищили вісім одиниць російської техніки. Серед них  три артилерійські установки, безпілотник, чотири автівки, в тому числі дві з боєкомплектом.