Акушерське відділення ХОКЛ отримало допомогу від благодійного фонду Володимира Хвостова

3 года назад 0

Підтримка соціальної сфери, зокрема, медичних закладів – один із пріоритетних напрямків діяльності БО «Благодійний фонд Володимира Хвостова». Саме тому команда фонду оперативно відреагувала на прохання про допомогу від акушерського відділення Херсонської обласної клінічної лікарні. І за тиждень, медзаклад отримав ковдри, подушки, комплекти постільної білизни, люмінесцентні лампи.
Щорічно в цьому акушерському відділенні на світ з’являються 1500-2000 тисяч немовлят. З 2008 року відділення має статус «Лікарня, доброзичлива до дитини». Це означає, що, за оцінками експертів, у відділенні працює високо професіональний колектив, застосовуються сучасні перинатальні технології. А ще саме тут надають кваліфіковану допомогу вагітним, роділлям та породіллям з тяжкою акушерською патологією та захворюваннями внутрішніх органів.
Як підкреслив засновник іменного фонду Володимир Хвостов, медицина – це сфера, послугами якої користується кожна людина, тому його фонд підтримує медзаклади, а також завжди тримає у фокусі тему здоров’я.
Колектив акушерського відділення подякував благодійникам за необхідну допомогу, за готовність надавати підтримку і за співпрацю.
Олена Рєзніченко