Андрій Дмитрієв: Херсон підтримує наших захистників

2 года назад 0

До Херсонського міського голови Ігоря Колихаєва звернувся військовий комісар Херсонського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Олександр Зіньковський з проханням віднайти приміщення для розміщення Херсонського загону територіальної оборони.
Херсон – один із прикордонних обласних центрів, що має стратегічне значення для усієї України.Така позиція Херсонського міського голови, усіх виконавчих органів та депутатів міської ради. Тому своїм рішенням 28 січня депутати дозволили розмістити в приміщенні недіючої понад 10 років школи в селищі Наддніпрянське двох підрозділів територіальної оборони.
Увесь процес відбувався із дотриманням усіх визначених законодавством процедур. Міська влада зробила усе від неї залежне, і вже 16 лютого офіційно був підписаний договір оренди.
Під час засідання постійної депутатської комісії з питань фінансів, планування бюджету, інвестицій, регуляторної політики та соціально-економічного розвитку 21 лютого депутати підтримали виділення 500 тисяч гривень на підтримку територіальної оборони.
— Ми поки що не отримували розрахунків від військових скільки саме коштів і на що конкретно потрібно. Проте вже зараз у бюджеті громади зарезервували півмільйона гривень.
Адже дуже важливо підтримувати наших захисників . Коли ми отримаємо вже остаточні розрахунки потреб, то будемо їх розглядати і, за потреби, знову будемо вносити корективи в бюджет, – зазначив голова комісії Андрій ДМИТРІЄВ.