Ангеліна Калініна зіграла другий матч за день на турнірі у Страсбурзі

2 месяца назад 0

Здобути другу поспіль перемогу над тенісисткою з високим рейтингом українці не вдалося.
Українська тенісистка Ангеліна Калініна завершила виступи на турнірі WTA 500 у Страсбурзі. У півфіналі українка поступилася американці Даніель Коллінз.
Калініна проводила другий матч за день. У першій половині дня українка здобула вольову перемогу над чешкою Маркетою Вондроушовою — шостою ракеткою світу.
Матч за вихід у фінал же Калініна проводила через п'ять годин у той же день. Її суперниця, Даніель Коллінз, грає на турнірі у статусі третьої сіяної та мала день відпочинку на відміну від українки.
Проти Коллінз Калініна грала вчетверте в кар'єрі. І була лідеркою у протистоянні: дві перемоги, зокрема остання на турнірі у Будапешті у 2021 році.
Як минув матч Калініна — Коллінз? Українка розпочала партію, програвши три поспіль гейми, однак у наступних чотирьох не лише зрівняла рахунок, але й вийшла вперед. Проте вже у наступному Коллінз зробила ще один брейк на геймі Калініної та зрівняла рахунок.
Визначити переможницю першого сету довелося через тай-брейк. Нею стала американка: хоча Калініна взяла стартові два очки, у наступних восьми вона змогла взяти лише одне.
Не змогла Калініна переломити хід подій і в другій партії. Вже у третьому геймі українка дозволила американці зробити брейк та вийти вперед.
У підсумку Калініна програла сет з рахунком 6:2. З врахуванням 1:39 години, які вона провела на корті проти Коллінз, загалом впродовж дня українська тенісистка 4:16 годин.
WTA 500. Страсбург. 1/2 фіналу Ангеліна Калініна — Даніель Коллінз (США, 3) 0:2 (6:7(3), 2:6)
Калініна втретє у 2024 році вилетіла у півфіналі турніру WTA. Перед цим на аналогічній стадії вона зупинялася в американському Остіні та французькому Руані.
Наступний турнір Калініної — Ролан Гаррос-2024, де вона заявлена для участі в основній сітці. Перший матч українка проведе проти колумбійки Каміли Осоріо.