«База персональних даних жителів району збережена. Держава здійснюватиме всі виплати», — Скадовська РДА

2 года назад 0

База персональних даних жителів Скадовського району збережена. Держава здійснюватиме всі виплати. Скадовська районна державна адміністрація спростувала заяви самопроголошеної "влади", призначеної військовими РФ, про нібито знищення персональних даних людей.

Про це  на офіційній сторінці районної державної адміністрації.

Повідомляється, що представники самопроголошеної адміністрації Скадовська розповсюджують інформацію про нібито знищення бази персональних даних, розпорядником яких є управління соцзахисту. Ця інформація не відповідає дійсності.

"Усі соціальні виплати, що гарантовані державою будуть і надалі фінансуватися та виплачуватися соціально незахищеним верствам населення в повному обсязі. База персональних даних з нарахування таких виплат, з метою недопущення заволодіння сторонніми особами, перенесена на інші сервери та електронні носії інформації, а всі відомості які до неї було внесено – збережені", — сказано в публікації.

Також Скадовська райдержадміністрація попереджає про те, що такі повідомлення самопроголошеної "влади" спрямовані на збір персональних даних для своїх "сценаріїв"(псевдореферендумів) та демонстрацію бурхливої діяльності.