Бійці 406-ї ОАБр нещадно б’ють ворога у Херсонській області. За ними полюють російські БпЛА

9 месяцев назад 0

Але в перервах між нальотами захисники встигають успішно бити по російських об'єктах. Комітет Стратегічних комунікацій ЗСУ показав, як воюють у Херсонській області бійці 406-ої окремої артилерійської бригади., що для ураження цілей росіян захисники використовують різні типи снарядів, в тому числі й високоточні. 

Втім, як розповідають самі бійці, працювати на цій ділянці фронту важко через нальоти російських БПЛА, які відбуваються майже постійно.

Інколи бувають дні, коли "відпочити" від ворожих дронів можна хоча б дві години — тоді захисники самі беруться за зброю і атакують об'єкти ворога. Приміром, був випадок, коли за 1,5 години вони влучили у СП окупантів та ангар. 

Там також запевняють, що херсонський напрямок не є легким, як про нього чомусь вважають. Приміром, протягом червня по підрозділу артилеристів 406-ї ОАБр було здійснено майже 200 атак. 

    Нагадаємо, спецпризначенці Головного управління розвідки Міноборони знищили підрозділ "ракетних військ спеціального призначення" Росії на лівобережжі Херсонської області. Українським захисникам вдається ліквідовувати ворога навіть на територіях, які тимчасово контролюють росіяни.