Благодійний фонд Альберта Черепахи сприяє фізичному розвитку дітей та молоді у Генічеському районі Херсонщини

2 года назад 0

Нещодавно в Генічеському фаховому коледжі Херсонського державного університету були організовані заняття з голболу для слабозорих студентів. Благодійний фонд Альберта Черепахи постійно намагається сприяти фізичному розвитку всіх без виключення дітей та молоді.
Командна гра, в якій беруть участь спортсмени з порушеннями зору, належить до паралімпійських видів спорту- за правилами гравці повинні закинути м'яч з вбудованим дзвоником у ворота суперника. При цьому очі в них у всіх мають бути закриті спеціальним обладнанням.
До тренувань у зазначеному навчальному закладі, які проводить учитель фізкультури Михайло Андросенко, долучилося чотирнадцять студентів. Вони охоче займаються цим видом спорту.
Однак справжньою проблемою для них стало придбання спеціальної спортивної форми. Щодо цього питання Михайло Олександрович звернувся в благодійний фонд Альберта Черепахи.⠀І от під час урочистого відкриття змагань з голболу, які відбулися в спорткомплексі Генічеського фахового коледжу ХДУ, виконавчий директор БФ Альберта Черепахи Дар’я Євстратова вручила Михайлові Андросенку подарунковий сертифікат на придбання спортивної форми для команди гравців з голболу.

Незабаром у студентів-голболістів з’явиться бажана екіпіровка, в якій вони зможуть виступати на змаганням не тільки місцевого рівня, але й обласного, а можливо, і всеукраїнського. Нехай спортсмени досягають висот, а БФ Альберта Черепахи завжди готовий підтримати їх у цьому.