Благодійники з організації Project HOPE продовжують допомагати Херсонщині у сфері охорони здоров’я

4 месяца назад 0

Україніьскі та іноземні благодійники продовжують підтримувати Херсонщину. Серед партнерів – організація Project HOPE, що займається наданням допомоги в сфері охорони здоров’я. Після звільнення правобережжя Project HOPE була однією з перших організацій, що приїхали до нашої області приїхали з гуманітарною місією.

Про це повідомляє .

Протягом року команда Project HOPE надала допомогу десяткам тисяч постраждалих внаслідок бойових дій, забезпечила ліками, витратними матеріали та медичним обладнанням більше ніж 30 закладам охорони здоров’я.

Завдяки співпраці з міжнародниками вдалося запустити сім мобільних бригад, які надають невідкладну медичну допомогу мешканцям громад.

6 Центрів первинної медико-санітарної допомоги області отримали спецавтівки, а більше 130 працівників охорони здоров’я пройшли навчання.

Постраждалі від обстрілів та затоплення отримали гуманітарну допомогу. Це – 22600 індивідуальних та сімейних гігієнічних наборів , 3 790 000 літрів бутильованої питної води, генератори та 60 тонн паливних брикетів для забезпечення тепла у лікарнях.

Також наші партнери беруть активну участь у відновленні медзакладів у громадах, зокрема у грудні вони надали підтримку Киселівській амбулаторії. Фото: Херсонська ОВА.