Чи вразила столичних лідерів партійного списку «Слуги народу» Херсонщина?

5 лет назад 0

Передвиборчий тур партії Презедента України Володимира Зеленського «Слуга народу» триває. Сьогодні до нашого міста завітали лідери партійного списку даної політичної сили, а саме Данило Гетманцев, Ірина Венедіктова, Сергій Бабак, Дмитро Наталуха, Михайло Радуцький, Галина Третьякова та Єгор Чернєв. Представники партії Володимира Зеленського поспілкувалися з журналістами та відповіли на ряд резонансних питань. Був присутній на прес-конференції і представник ЗЕ команди у Херсонській області та АР Крим Юрій Соболевський.

  

Cтавили сьогодні такі питання : « Коли прийде час саджати?»  Адже саме такий лозунг був присутній у передвиборчій кампанії новообраного Президента України Володимира Зеленського. Кандитати відповіли, що,  коли буде новий генпрокурор. Запитували делегатів й про генерала СБУ Доценка, котрого нещодавно звільнив Володимир Зеленський. У відповідь журналісти почули, що це питання потрібно ставити у СБУ, але пообіцяли бути відкритими. Звучало питання й щодо новообраного губернатора Херсонської області Юрія Гусева. Як ми вже повідомляли раніше, до цієї особи, прискіпливе ставлення, як ЗМІ так і багатьох експертів.

Читайте також: Петиция против кандидатуры Гусева на пост губернатора Херсонщины имеет весомое основание

Представники політичної партії  відповіли, що будуть на стороні закону, якщо обвинувачення щодо Гусева підтвердяться, то не допустять його на посаду голови Херсонської області.

Столичні гості відвідали сьогодні ряд об’єктів —  одним з яких є аеропорт «Херсон». Кандидати відмітили, що херсонське литовище – надважливий об’єкт на сьогоднішній день. Адже наша область туристично приваблива.  Аеропорт стрімко розвивається, відкриваються нові рейси, але ще є над чим працювати. Адже комфортні та  зручні, у плані напрямків, часу й коштів  авіаперевезення – це можливість залучення ще більшої кількості, як українських, так і закордонних туристів.

Також, як відмітив, Дмитро Наталуха, на Херсонщині вкрай важливо розвивати внутрішній туризм. Це в першу чергу інфраструктурне забезпечення: аеропорт, порти, дороги. І для того, аби це запрацювало – цим треба займатися.

Шквал позитивних вражень викликав у київських лідерів візит до ХДМА. За словами Сергія Бабака, керівництво університету фантастично вразило, адже їм вдалося залучити гроші, не завдяки державі, а більшою мірою, завдяки інвесторам. Академія має шалений потенціал. Вони мають потужну матеріально-технічну базу, курсанти мають майже 100% працевлаштування. Вони є прикладом для всіх українських університетів.

Побували делегати також й у  комунальному закладі «Обласна лікарня відновного лікування». А також подивилися на «зірковий» мостоперехід у нашому місті, будування якого розпочалось ще на початку 2014 року і триває й нині.

 

Показав столичним гостям мостоперехід кандидат у народні депутати по 182 округу від Партії "Слуга народу" Павло Павліш. Обіцянок давати не захотів, але відмітив, що цей об’єкт є життєвоважливий для херсонців. Наразі, за оцінкою експертів, мостоперехід вже  збудовано на 51%. Добудова цього об’єкту, за словами Павла Павліша, можлива в скоріші терміни, вже за рік-півтора будівництво можна завершити.