Чим займається Антикризовий штаб Херсонської області

4 года назад 0

Про роботу Антикризового штабу Херсонської області розповів його координатор Олександр Паливода. Він зазначив, що в умовах карантину, підтримка сільськогосподарських аграрних підприємств, бізнесменів, громадських організацій, волонтерів для нашої області є вкрай важливою.

« Задля забезпечення груп ризику населення Херсонщини гуманітарною допомогою, в умовах карантину в області працює Єдиний антикризовий штаб. З початку функціонування штабу жодних бюджетних коштів не було витрачено на закупівлю продовольчої продукції для незахищених верств населення. Зокрема, олія, борошно, пшенична, ячна, перлова крупи, макарони, нут, овочі в асортименті – все це благодійна допомога від аграріїв та бізнесменів Херсонської області» , – наголосив Олександр Паливода.

За його словами, у цей складний час для нашої області підприємства активно долучились до участі у вирішенні проблеми забезпечення населення продуктовими наборами. Більшість з них постачає продукцію до штабу, яка підлягає подальшому фасуванню та пакуванню. Допомогу у цьому напрямі надають волонтери, задіяні в роботі штабу.Він також повідомив, що вміст пакунків харчових наборів залежить від наявної продукції на складі. Тому кожного тижня набір продуктів може змінюватись.

Координатор Єдиного антикризового штабу поінформував, що минулого тижня у пакунках були: борошно, крупи: ячна, перлова, пшенична, олія та нут.Цього тижня до вмісту харчових наборів буде додано овочі в асортименті.Продукція продовжує надходити на склад штабу.« Хочу подякувати всім сільськогосподарським підприємствам, які вже долучились до Єдиного антикризового штабу, за їх допомогу та небайдужість », – резюмував Олександр Паливода.