Деякі жінки в Україні безкоштовно отримають ноутбуки від благодійного фонду

6 месяцев назад 0

Деякі жінки зможуть отримати безкоштовні ноутбуки від благодійного фонду "Жіночі можливості в Україні". Підтримка призначена для багатодітних матерів, які хочуть поєднати виховання спадкоємців та саморозвиток, реалізуватися у професії.
Йдеться про проект "У Мережі". В організації вирішили безкоштовно надати ноутбуки для навчання та роботи.
До участі закликали жінок, які виховують від трьох дітей та належать до однієї з вразливих категорій населення: переселенки зі статусом внутрішньо переміщеної особи (ВПО) або дружини українських військовослужбовців.
Заявки приймали за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScj0T9SCqt8WErIXKnHiRmF1buCms9FDyyqaRyQIqrRYQM2iw/closedform. Потрібно було вказати паспортні та контактні дані, написати мотиваційний лист, вказати як техніка допоможе у досягненні поставленої мети та уточнити рівень знання комп'ютера.
Усі жінки, які отримають ноутбуки, зобов'язуються пройти базовий курс та освоїти комп'ютерну грамотність. Навчання проводитиме викладач Дарія Гальченко. Воно передбачене пройде в онлайн-форматі на платформі Google Meet. З претендентками, чиї кандидатури узгодять, підпишуть договори та акти приймання-передачі комп'ютерної техніки.
Представники благодійного фонду повідомляли, що прийом заявок проводиться до 31 жовтня. Проте вже зараз вони змушені призупинити його.

У БФ подякували всім учасницям за активність і вибачилися перед тими, хто не встиг зареєструватися. Українок закликали не розчаровуватись та стежити за наступними анонсами, тому що схожі можливості очікуються у майбутньому. Найближчими тижнями назвуть імена десяти перших переможниць.
"Після старту проекту попит перевищив можливості Фонду. Зараз ми опрацьовуємо близько 800 заявок… Бажаємо успіху кожній!", — зазначили вони.